icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’incrementen a 7 les línies d’autobús entre Manresa i Igualada

Amb l’objectiu d’augmentar la unió a través del transport públic entre la capital de l’Anoia i del Bages, s’ha passat d’una sola línia d’autobús a 7, des del Campus Universitari Igualada – UdL fins al Centre Hospitalari – FUB2 de Manresa, tan de matí com de tarda en horari lectiu.

Fins a principis del 2019 hi havia una sola línia Igualada-Manresa i sense parada al campus universitari, l’any passat n’hi havia 3 i ara passen a ser-ne 7.

La Directora General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Mercè Rius, argumenta que aquesta línia respon principalment a la demanda universitària, però que també és un servei per a tota la ciutadania.

En el recorregut d’aquesta línia hi ha tres parades que són sota demanda, aquestes són Maians, Canyelles i Castellfollit del Boix. La petició s’haurà de fer al telèfon 93 804 12 13 abans de les 12 hores del migdia del dia feiner, de dilluns a divendres, anterior al servei.

Per la seva banda, el delegat del rector de la Universitat de Lleida, Carles Capdevila, demana augmentar les línies de servei fins a Vilafranca del Penedès, de la mateixa manera que s’ha fet amb Manresa, lligat a l’augment de places que hi haurà pel grau d’infermeria al campus igualadí.

Tota la informació sobre la línia T7 Manresa-Igualada (Universitats) a la pàgina web www.gruptg.com o a l’APP de MassatsTG DX.

 

tornar_radioIgualada