icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’inicia un pla de patrullatge a peu pels carrers d’Igualada amb un desplegament a tots els barris

S’incrementa de forma imminent el patrullatge a peu a la ciutat, no només al que ja es realitza a les zones comercials en determinades èpoques de l’any, sinó que s’amplia a diversos carrers i places de la resta de barris d’Igualada.

La regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, afirma que la voluntat d’aquest pla és compartida per tota la ciutadania i és una demanda que també es va fer a la darrera Taula de Seguretat.

Aquest pla de patrullatge de proximitat té dos grans objectius, per una banda, reduir la sensació d’inseguretat amb més visibilitat d’agents de seguretat i, per l’altra banda, interactuar amb els veïns.

La temporalitat de l’aplicació d’aquest desplegament dels Mossos d’Esquadra és indefinida, tal com ha assegurat el Sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, Joan Maria Testagorda, i tindrà continuïtat fins que desaparegui la sensació d’inseguretat i s’assoleixin els objectius.

Per saber si aquests s’han aconseguit o no, s’utilitzaran tres indicadors: el grau de compliment del pla per mitjà de la quantificació d’hores realitzades; el seguiment dels resultats veient si hi ha una reducció o un augment de fets delictius, el nombre de detencions o investigats, el nombre de sancions administratives, d’entre altres; i, finalment, el feedback dels veïns.

El repartiment dels agents s’ha fet amb la pròpia estructura existent dels barris d’Igualada, tenint en compte que en algun d’aquests no és efectiu el patrullatge a peu i com a alternativa es crearan punts estàtics als punts d’accés dels barris i s’estarà en contacte permanent amb els presidents de les respectives associacions de veïns.

tornar_radioIgualada