icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’inicia una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar d’Igualada

Durant el mes de maig i juny tindrà lloc una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar al Teatre Municipal Ateneu, una mostra que es porta a terme des de 1979 i que enguany acull un total d’onze centres de la ciutat.

Durant la mostra, s’oferiran obres de teatre que l’alumnat de primària i secundària ha preparat al llarg del curs a través del centre educatiu o de les activitats extraescolars de l’AFA del centre. D’aquesta manera, és el propi alumnat qui actua, que també ha col·laborat en els guions, la decoració, etc.

La mostra vol donar suport a la promoció del teatre infantil i juvenil, a través del qual es viuen experiències i s’adquireixen múltiples aprenentatges. Els centres participants són l’Escola Ramon Castelltort, l’Escola Garcia Fossas, l’Escola Àuria, l’Institut Milà i Fontanals, l’Escola Gabriel Castellà, l’Institut Joan Mercader, l’Institut Pere Vives Vich, l’Escola Dolors Martí, l’Escola Pia, l’Escola Emili Vallès i l’Institut Badia i Margarit. El projecte és impulsat per l’Ajuntament d’Igualada, fruit de la coordinació entre els departaments d’Ensenyament i Cultura. Totes les actuacions es representaran al Teatre Municipal Ateneu, amb accés lliure i gratuït.

tornar_radioIgualada