icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’intensifica l’activitat d’Igualada Comerç tant per donar atenció a la nova situació produïda per la COVID19, com en les accions de promoció i dinamització

Igualada Comerç està seguint molt de prop i en permanent contacte amb les diferents administracions, l’evolució de les recents mesures aprovades per la COVID19 i que afecten a les botigues i comerç en general. Al mateix temps que manté i reforça l’atenció i suport als professionals del sector. L’entitat ha estat llençant un missatge de suport al sector de l’1hostaleria que està essent tan castigat darrerament, i es posa a la seva disposició per ajudar amb el que calgui.

Per altra banda s’ha pogut signar el conveni de col·laboració entre la mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena per donar suport a la reactivació del comerç a causa de l’afectació per la Covid 19. Aquesta esperada aportació permetrà tirar endavant l’ambiciosa proposta de campanya permanent de dinamització i promoció del comerç amb la que s’ha estat treballant intensament aquests darrers mesos. La signatura va tenir lloc a les dependències d’Alcaldia de l’Ajuntament d’Igualada, entre l’alcalde d’Igualada Marc Castells i la Presidenta d’Igualada Comerç Laura Llucià. Seguint amb la dinàmica d’Igualada Comerç de promoure accions de cara a dinamitzar el comerç i incentivar les compres s’està començant a treballar en la campanya de Nadal. Es preveu definir una campanya que ajudi en aquestes dates tan important si tan esperades per tots.

tornar_radioIgualada