icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Sis centres educatius anoiencs han participat a la Mostra Sambori de creacions culturals en llengua catalana, organitzada per Òmnium.

Un total de sis escoles anoienques han presentat els seus treballs a la Mostra Sambori: l’Institut Badia i Margarit i l’Escola Maristes d’Igualada, l’Escola Marta Mata i l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí i l’Escola Montbou i l’Institut Montbui, de Santa Margarida de Montbui.

Aquest any els premis Sambori s’han remodelat i han deixat de ser uns premis literaris individuals per passar a presentar-se de manera col·lectiva. A més, enguany s’han reconvertit en una Mostra de creacions culturals en llengua catalana, ja siguin en forma de literatura, arts escèniques, arts plàstiques, música, audiovisuals, o interdisciplinaris. Amb aquests canvis, la Mostra Sambori pretén adaptar-se a les noves formes de creació i al desenvolupament de les noves tecnologies. Sempre amb la finalitat de reforçar la llengua catalana com a eina d’expressió, oral i escrita, i promovent-ne l’ús social.

Des d’Òmnium Anoia conviden a la resta de centres educatius de la comarca a presentar els seus treballs a la Mostra Sambori de 2023. Hi poden participar tots els centres d’educació primària, secundària, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà en centres educatius d’arreu dels Països Catalans. Les bases del concurs es poden trobar a la web www.omnium.cat/projectes/sambori.

tornar_radioIgualada