icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Sita Murt presenta la seva Col•lecció “Tender Trip” PV16 a la Passarel•la 080 Barcelona Fashion

Per a la primavera-estiu del 2016, la qual es presentarà en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion el 30 de juny a les 19: 00h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, SITA MURT es deixa abraçar pel sol, recorrent un vermellós desert australià: es tracta d’un viatge entre el natural i la relaxada feminitat de Robyn Davidson.

El punt, essència de la marca, apareix en perfectes filats de viscosa dibuixant delicades puntetes, combinat amb suaus cotons, sedes i llins en el seu estat més pur.

Es presenten vestits de punt, en aquests es treballa des de l’jaquard gràfic fins una infinitat de joc de puntetes tricotades, unides entre elles fins a aconseguir uns volums fluids. Bruses i vestits en seda, molt vaporosos, es barregen amb els llis rústics per mostrar el costat més delicat de la col•lecció. Els “ponchos” en fil gruixut, amb punt relleu o amb grans motius aporten un look relaxat i tranquil.

Es presenten faldilles de seda i pantalons de pinça, amples i amb formes netes, elaborats a partir d’una microestructura de punt viscosa. El ventall dels colors va des del cru, al to sorra i un tímid vermell, sofisticant així amb un daurat matisat i delicat.

tornar_radioIgualada