icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’obre el període per demanar subvencions per les instal•lacions fotovoltàiques realitzades aquest 2021

Des d’aquesta setmana i fins a finals d’any queda obert el període per demanar les subvencions per les instal·lacions fotovoltaiques realitzades durant aquest 2021. Aquestes subvencions, cobreixen un 30% del pressupost protegible, és a dir el que està format pel material de la instal·lació i la mà d’obra. La subvenció te un límit de 1.500 € en el cas d’instal·lacions en immobles unifamiliars i d’instal·lacions individuals en immobles plurifamiliars, i un límit de 2.500 € en instal·lacions compartides en immobles plurifamiliars.

El regidor Miquel Vives ha remarcat que aquesta és una “mostra més de la lluita tenaç del govern contra el canvi climàtic”. Vives ha anunciat també que a nivell d’ajuntament se “seguirà amb la campanya de col·locació de plaques fotovoltaiques a edificis públics i properament es dotarà d’aquest generador d’energia verda la nau de la brigada de l’Ajuntament, per tal que es puguin carregar els nous cotxes elèctrics de la brigada amb energia autogenerada.” L’ajuntament destina un total de 80.000€ a aquestes subvencions amb l’objectiu de promoure i premiar l’aposta per l’energia sostenible.

Als ajuts s’hi poden acollir comunitats de veïns i també comunitats energètiques per instal·lacions fetes durant l’any en curs. Aquesta subvenció, a més, no és incompatible amb d’altres subvencions o rebaixes de taxes.

tornar_radioIgualada