icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

S’obre el termini de sol•licitud de subvencions per ornaments nadalencs en carrers comercials

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini per a tramitar les sol·licituds de subvenció per ornamentar amb motius nadalencs els diferents vials comercials de la ciutat. Les sol·licituds es poden formalitzar entre el dilluns 23 de novembre, i el divendres, 11 de desembre.

Aquestes subvencions, que van dirigides als comerciants i associacions comercials, pretenen donar suport a la campanya nadalenca, facilitant actuacions que afavoreixin el guarniment dels carrers.

Per tal de determinar la quantia de les subvencions, es tindrà en especial consideració la llargada del vial, la qualitat de l’ornamentació, la quantitat dels elements ornamentals i altres aspectes paral·lels d’interès comercial.

Els ornaments hauran d’estar en funcionament durant tot el període nadalenc, que anirà del 6 de desembre de 2015 fins el 6 de gener de 2016, ambdós inclosos. La quantitat total destinada per l’Ajuntament a aquests ajuts serà de 3.000 euros.

Els interessats poden ampliar la informació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada (OAC), al web www.igualada.cat, al correu electrònic comerc@aj-igualada.net o al telèfon 93 803 19 50 ext. 536.

tornar_radioIgualada