icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’obre el termini de sol·licitud dels ajuts convocats d’escolarització per la compra de llibres, material escolar i menjadors

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, ha aprovat les bases que regulen els ajuts a l’escolarització i que inclou ajuts per llibres i material escolar i per l’escolarització i pel menjador de les escoles bressol i les escoles d’educació infantil i primeria pel curs escolar 2024-2025. El termini de la seva sol·licitud s’ha obert avui fins al 19 de juliol de 2024, ambdós inclosos.

Els ajuts per als llibres de text estan dotats amb 75 € per l’alumnat de primària i 100 € a secundària. També s’ha obert la convocatòria per la sol·licitud de material escolar adreçat a alumnes de I3, I4 i I5 dotada amb 40 €.

Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants adreçades als infants de I0 i I1 , la dotació és variable en funció dels ingressos i pot oscil·lar entre els 45 €/mensuals, els 30 €/mensuals i els 15 €/ mensuals, augmentant el percentatge de l’ajut en funció del nombre de membres i també pel fet d’acreditar ser família monoparental.

L’ajut de menjador per als infants de les escoles bressol dotat amb 5 € per àpat per als alumnes de les escoles bressol municipals, excepte per a famílies beneficiàries de l’ajut que portin la carmanyola, que serà de 3 € per servei de cura, i 3 € per àpat per les escoles bressol concertades.

El darrer ajut és el de menjador de les escoles d’educació infantil i primària que tindrà un import de 3,43 € per àpat efectivament realitzat al centre.

L’Ajuntament ha habilitat un e-tràmit per realitzar la sol·licitud de forma telemàtica, tot i que també es podrà demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà trucant al 93 803 19 50 per tal de facilitar la tramitació. Podeu trobar tota la informació a https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/index.aspx

tornar_radioIgualada