icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

S’obre la convocatòria dels Premis #Igualada Recerca Jove pels treballs de recerca de Batxillerat i CFGS

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), el Rotary Club Igualada, l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, l’Associació de Disseny Igualada i de l’Ajuntament d’Igualada, convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove. Uns guardons que reconeixen els millors treballs de recerca dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior del curs 2019-2020. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 30 de març de 2020.

El Premi contempla tres modalitats: la científica i tecnològica, la humanística i social, i l’artística, dotades amb un primer premi de 300 euros i un viatge de 15 dies a un camp de joventut Rotary International d’un país europeu per al guanyador o la guanyadora i un segon premi de 150 euros. En cadascuna, a més, hi ha una la subcategoria d’àmbit local, amb un premi de  150 euros per a l’estudiant.

L’objectiu dels Premis Igualada Recerca Jove és potenciar l’interès per la recerca dels alumnes que cursen estudis post obligatoris, així com incentivar la tasca eductiva que es duu a terme als centres en aquestes àrees de coneixement. Poden optar als Premis els treballs realitzats per un únic autor o autora que hagin estat seleccionats prèviament pel seu centre. Per tal de participar-hi cal lliurar el treball al Campus Universitari Igualada-UdL (Av. Pla de la Massa, 8, Igualada), en format pdf.

Trobareu tota la informació sobre com participar-hi a la web http://www.campusigualada.udl.cat/

tornar_radioIgualada