icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Socialistes d’Igualada demana al govern de CiU que posi una parada de la Hispano a l’avinguda Balmes

Amb l’objectiu de donar servei a la zona nord de la ciutat, el grup municipal dels Socialistes d’Igualada ha fet arribar al govern de la ciutat la seva petició de crear una parada de la Hispano Igualadina a l’avinguda Balmes. D’aquesta manera, segons els socialistes, s’aproparia el transport públic de la Hispano als veïns dels barris del Set Camins, el Poble Sec i les Comes.

Segons el portaveu de la formació, Jordi Riba, actualment molts dels autobusos de la Hispano ja passen per l’avinguda de Balmes quan surten o van a les cotxeres, ubicades a l’avinguda de Catalunya. Per això el grup socialista demana aprofitar aquesta situació per crear una parada a la zona del bloc de pisos del Punto Blanco.

Els Socialistes d’Igualada han traslladat oficialment aquesta petició al govern de CiU, a través de la Comissió Informativa de Territori. Riba explica que la decisió depèn ara de la Direcció General de Transport de la Generalitat.Els Socialistes recorden que d’aquesta manera es descentralitzarien les parades de la Hispano Igualadina, ja que en aquests moments totes es troben ubicades al passeig Verdaguer, el que dificulta la connexió amb els barris del nord de la ciutat.

tornar_radioIgualada