icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Socialistes d’Igualada demanen ser rigorosos amb les afirmacions partidistes que es fan sobre l’Infinit

El portaveu de Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, diu que s’ha de ser contundents si s’ha gestionat malament l’Infinit, però cal fer-ho amb rigor i sense utilitzar, de manera partidista, per atacar el model de gestió de l’equipament. Riba considera normal que l’administració faci aportacions al complex Infinit, sempre que siguin unes aportacions d’acord amb el servei que es presenta a la ciutat.

En aquest sentit, el socialistes afirmen que ningú qüestiona que l’Ajuntament aporti entre 350.000 i 400.000 euros de manteniment de la piscina de les Comes, o més de 100.000 euros en el manteniment del camp de futbol. Riba deixa clar que l’Ajuntament ha d’aportar la quantitat justa de manteniment en aquells equipaments de titularitat municipal, i aquella subvenció justa en base al que aporta la ciutat en aquells casos de concessió del complex.

És per aquests motius que Jordi Riba demana no criminalitzar el model de l’Infinit que segueix aportat un servei important a la ciutat. Riba considera un error fixar-se únicament amb el que costa a l’Ajuntament la instal.lació, i remarca que qualsevol instal.lació, municipal o de concessió, té uns costos. El portaveu socialista, però, vol deixar molt clar, que s’ha de ser contundent si hi hagut una mala gestió i l’Ajuntament ha pagat més del que tocava.

tornar_radioIgualada