icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Socialistes d’Igualada denuncia que el Campus Universitari contracta Jordi Segura just abans de deixar de ser regidor

El fins ara regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Segura, treballarà de professor al Campus Universitari del Pla de la Massa durant dos anys i a jornada completa després de presentar-se a una plaça a la qual hi optaven fins a 5 professors, alguns d’ells amb un currículum i projecte educatiu molt més extens i complert que el de l’exregidor. A més, algun dels altres aspirants comptava amb experiència docent en universitats, cosa que no té el fins ara regidor.

Davant d’aquest fet que es considera greu, Socialistes d’Igualada demana explicacions a CiU i ERC per una contractació que ha arribat pràcticament al temps afegit del mandat 2011-2015 i que recol·loca el fins ara regidor d’Hisenda en una plaça pública com a professor d’Economia. Socialistes d’Igualada també constata com l’exregidor va quedar pràcticament empatat en la puntuació davant un aspirant amb un excel·lent currículum en diverses universitats catalanes i espanyoles i es pregunten amb quin criteri s’ha escollit Jordi Segura. Per aquest motiu, el grup socialista posa en dubte la fiabilitat del Tribunal que va considerar que era el millor candidat per la plaça de professor. A més, dóna la casualitat que la fins ara companya de govern de Segura i directora del Campus Universitari, Anna Bacardit, formava part d’aquest Tribunal. Socialistes d’Igualada voldria creure que no hi ha hagut tracte de favor, tot i que considera que són massa casualitats juntes i només unes dècimes han fet decantar la balança a favor de l’exregidor. Des de les files socialistes també lamenten el malestar que està causant aquest fet entre els professors del Campus Universitari i els efectes que pot tenir sobre la reputació del centre.

D’altra banda, el Grup Municipal Socialista també demana explicacions al govern de CiU i ERC per dues contractacions més que s’han fet els darrers mesos al Campus Universitari de dos familiars directes de dos regidors del govern. Un cop més, Socialistes d’Igualada considera que són massa casualitats i demana si s’està davant d’un tracte de favor interessat, la qual cosa considera molt greu i reitera que afectaria la reputació del centre. Per això demana explicacions urgents tan a CiU com a ERC, ja que han estat els grups del govern mentre s’han produit els diferents contractes al Campus Universitari i que toquen de molt a prop persones del govern i familiars directes.

tornar_radioIgualada