icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Socialistes d’Igualada “ERC utilitza, de manera partidista, les associacions de veïns”

El grup municipal dels Socialistes d’Igualada ha denunciat que ERC està utilitzant políticament les associacions de veïns dels diferents barris de la ciutat. Asseguren que “amb l’excusa de que els presenten un pressupost, els republicans fan servir les entitats per interessos partidistes enlloc de treballar realment per millorar la qualitat dels barris d’Igualada”.

El grup socialista lamenta el paper que ERC va fer en l’últim ple on va enfrontar a veïns de dos barris d’Igualada en el que consideren “una greu manca d’ètica política i un flac favor a la convivència a la ciutat, ja que la divisió no portarà enlloc”. ERC va plantejar el debat a partir d’una moció no resolutiva que demanava més inversió als barris i els socialistes expliquen que “cal recordar que una moció no resolutiva és impossible de complir” i per tant, pregunten a ERC perquè presenta propostes que sap que no es podran complir: “Ho fa per pur tacticisme electoral i rèdit mediàtic sense importar-li si allò serveix perquè s’apliqui o no?”.

Els Socialistes d’Igualada han receptat tranquilitat a ERC i li recorden que “la campanya electoral ja ha passat”. També li demanen que fugi del populisme a l’hora de fer creure el que no és als membres de les associacions de veïns d’Igualada. Els socialistes han destacat que el seu grup va aconseguir una partida de 170.000 euros per invertir en obres als diferents barris d’Igualada durant aquest any 2016 fruit de l’acord amb el qual van arribar amb el govern de CiU. Des del grup socialista han evidenciat que ERC no va aconseguir introduir cap de les seves propostes al pressupost, per la qual cosa li demanen que sigui conscient d’aquesta realitat i esperi a que tan el govern de CiU com Socialistes d’Igualada pacti amb les entitats dels diferents barris a quines obres es destinen aquests diners i després ho jutgi, si cal.

D’altra banada, el grup socialista també ha demanat a ERC que deixi de banda la demagògia, la utilització política de les associacions de veïns, l’enfrontament entre barris i les lliçons d’obres als barris, ja que quan han governat la ciutat no ho han demostrat. Davant d’això, els Socialistes ressalten que “quan hem estat al govern la inversió als barris ha estat sempre una prioritat amb obres i equipaments per millorar la seva qualitat de vida i vertebrar la ciutat, cosa que tornarem a intentar després de les propostes del nostre programa electoral que hem aconseguit incloure al pressupost”.

tornar_radioIgualada