icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Som Energia a l’Anoia sondeja els ciutadans per impulsar una compra col.lectiva d’instal•lacions fotovoltaiques

El Grup Local de la cooperativa Som Energia a l’Anoia ha decidit impulsar una compra col·lectiva d’instal·lacions fotovoltaiques per a persones interessades en produir la seva pròpia electricitat a partir d’energia solar. El projecte s’anomena L’Electra Solar, i serà similar als que ja s’han dut a terme a d’altres comarques catalanes.

Des de Som Energia es vol impulsar l’autoproducció d’electricitat amb un model col·lectiu que ofereix solvència tècnica alhora que disminueix els tràmits i la despesa a què els usuaris han de fer front. Les inscripcions a la compra col·lectiva no es preveuen obrir fins finals del 2020, un cop triada l’empresa que en farà la instal·lació.

Abans d’iniciar la licitació i les inscripcions, però, s’ha obert un sondeig per tal de conèixer quantes persones de l’Anoia poden estar interessades en participar-hi. Es tracta d’un sondeig inicial que ens ajudarà a dimensionar el projecte. Les inscripcions formals a la compra es faran més endavant. Per participar al sondeig, en aquest enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrzPqSjjZesj2P-8-Tt2Z9JeWkU6apNAWSKkwTGCVM8Rz9rA/viewform

ENTREVISTA a Jaume Fons, del Grup Local de Som Energia a l’Anoia

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada