icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Som Energia Anoia obre inscripcions a la compra col•lectiva d’instal•lacions solars i n’organitza una xerrada per aquest dijous (20h)

Una vegada escollida l’empresa i la proposta tècnica més adequada, des del grup local a l’Anoia  de la cooperativa d’energia verda Som Energia han obert inscripcions per a la compra col·lectiva L’Electra Solar. La campanya va adreçada a totes les persones de la comarca de l’Anoia que siguin o es facin sòcies de la cooperativa i que vulguin (i puguin) tenir una instal·lació fotovoltaica a la seva teulada i produir-se part de la seva energia.

Què és L’Electra Solar?

Aquesta compra col·lectiva va dirigida a persones que tinguin una teulada pròpia i ben orientada a la comarca de l’Anoia. L’oferta bàsica és una instal·lació solar completa per a autoproducció, formada per mòduls fotovoltaics, inversors, estructura, proteccions i cablejat. S’ofereixen instal·lacions amb diferents potències i accessoris en funció de les necessitats de cada residència. En podeu trobar més informació i fer inscripcions a l’apartat d’Autoproducció del web blog.somenergia.coop o a través del Twitter o Facebook del grup local a l’Anoia.

L’objectiu d’aquestes compres col·lectives és que les persones sòcies de Som Energia puguin adquirir una instal·lació fotovoltaica d’autoproducció amb una empresa instal·ladora solvent i en les millors condicions. A la vegada, aquesta empresa s’encarrega de gestionar tots els tràmits administratius. Per aconseguir-ho, les compres col·lectives  permeten agrupar un volum considerable de sòcies de la cooperativa de la mateixa zona, i Som Energia gestiona la tria de l’empresa amb qui les sòcies contractaran el muntatge de les seves instal·lacions.

Aquest és un pas més cap a la sobirania energètica ja que totes les decisions estan a mans de les persones sòcies, disminuint la dependència de recursos i fonts externes. Aquest mes de febrer Som Energia ha arribat a 70.000 persones sòcies (720 a l’Anoia) i hi ha 953 instal·lacions d’autoproducció en marxa (50 a l’Anoia).

Dijous 11, xerrada divulgativa

Per tal d’aclarir dubtes i respondre les preguntes que les persones interessades puguin tenir, des del Grup Local s’ha organitzat una xerrada amb representació tècnica de l’empresa instal·ladora pel proper dijous 11 de febrer, a les 20h, en format telemàtic. Tota persona interessada hi pot accedir a través de l’enllaç tinyurl.com/4arm6wdv (Zoom) que també podreu trobar a les seves xarxes socials.

tornar_radioIgualada