icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Comencen les activitats sobre el modernisme a Igualada amb un munt d’iniciatives que van des d’exposicions, rutes modernistes i la presentació d’un llibre

Properament es presentaran diverses exposicions que desgranen i detallen diversos conceptes, personatges i objectes relacionats amb el modernisme igualadí.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia obre la convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2024 -2025

Aquests ajuts estan adreçats a estudiants d’ensenyaments obligatoris i d’educació infantil matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics, de la comarca de l’Anoia, i s’atorguen en funció de les condicions econòmiques, familiars i socials de les persones sol·licitants.

fetxa_radioIgualada

Mostra Igualada i l’Associació Recomana convoquen el 9è Concurs de crítica teatral infantil i juvenil

Una iniciativa que té per objectiu per revaloritzar la mirada crítica dels espectadors i fomentar la pràctica d’aquest gènere. Enguany com a novetat les crítiques, que s’han de realitzar sobre qualsevol de les obres de la Mostra Igualada 2024, s’obren a nous formats i creativitats. D’aquesta manera, les crítiques es podran fer amb un vídeo de 3 minuts com a màxim, a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ConcursdecríticaMostraIgualada. 

fetxa_radioIgualada

Arriba una nova edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

s tracta d’una iniciativa impulsada per les comissions de dones empresàries i directives Aceb Suma, Dones d’Empresa i UEA Inquieta amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada

La Fira Automercat exposarà, aquest cap de setmana a Igualada, més de 300 vehicles d’ocasió

La mostra es durà a terme al llarg d’aquest dissabte i diumenge, a l’Avinguda dels Països Catalans i l’Avinguda Europa del barri Les Comes. La 22ena edició d’aquest certamen exposarà a l’aire lliure més de 300 vehicles seminous i d’ocasió de diferents concessionaris de la comarca de l’Anoia.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per cultivar 856 plantes de marihuana en una finca de La Torre de Claramunt

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut dos homes de 22 i 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Després de mesos d’investigació, el passat 9 d’abril es va fer una entrada i perquisició judicial a la finca, on es van localitzar 856 plantes de marihuana, 3,5 kg de trinxat de marihuana seca, 2 kg de cabdells de marihuana, una peça de 8 grams d’haixix i 2.600 euros.

fetxa_radioIgualada

La segona edició del 4 Vides de Ràdio Igualada veurà la llum per Sant Jordi

L’emissora municipal presentarà la segona edició del pòdcast 4 Vides durant la diada de Sant Jordi amb un programa especial, a les 18:00h, des de l’estand que Ràdio Igualada tindrà a Cal Font.

fetxa_radioIgualada

El govern municipal assegura que l’estudi de qualitat de l’aire al que fa referència ERC només inclou dades de 13 ciutats i demana més rigorositat als republicans  

Segons ha explicat el regidor Miquel Vives en declaracions a Ràdio Igualada, l’estudi en qüestió només dona dades de les ciutats on hi ha mesuradors de PM2,5 (partícules en suspensió de menys de 2,5 micres) i a Catalunya només 13 ciutats tenen aquests mesuradors. Per tant, segons Vives, Igualada és la 8a del rànquing, però Catalunya té més de 900 municipis, la majoria dels quals,  gairebé el 100%, no entren a l’estudi.

fetxa_radioIgualada

La Intersindical Anoia celebra sant Jordi amb la xerrada ‘El català, dret laboral!’

La Intersindical Anoia dedica la celebració de la diada de Sant Jordi als drets lingüístics, amb una xerrada col·loqui que a cura del filòleg, delegat de La Intersindical i professor de secundària, Gerard Furest.

fetxa_radioIgualada

La 35a edició de Mostra Igualada supera els 16.000 espectadors i arriba el miler de professionals acreditats

La fira d’espectacles infantils i juvenils ha superat les xifres de públic de l’any passat, assolint els 16.300 espectadors. D’aquests, 8.300 han assistit a espectacles de sala i 8.000 a espectacles de carrer.

fetxa_radioIgualada