icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Tasta rutes’, un blog amb segell anoienc de receptes i propostes gastronòmiques

Cuina oberta / Internet gastronòmic – No hi ha cap mena de dubte que internet és una font inacabable d’informació sobre el món gastronòmic i de restauració. Un cop vàrem obrir el nostre espai del ‘Cuina oberta’ a la xarxa social Twitter, li hem dedicat moltes estones a fer-nos seguidors d’una gran quantitat de twittaires, ja siguin personals o com a professionals amb un nexe en comú: la cuina. D’entre tots els nostres descobriments, ens va cridar l’atenció el mur del twitter del ‘Tasta rutes’, que alhora ens va fer anar a enllaçar amb el seu portal web.

Sota la denominació de ‘Tasta rutes. Receptes i propostes gastronòmiques’, aquesta pàgina parla de gastronomia i de territori. Una web o blog on s’hi poden trobar tant receptes de cuina com de pastisseria, i alhora recomanacions per visitar, per menjar…, i tot amb una especial dedicació als productes de proximitat. El més curiós de tot, és que la producció d’aquest ‘Tasta rutes’ és anoienc i la seva autora és una jove apassionada per la cuina, la bon cuina.

En l’edició d’aquest 15N del ‘Cuina oberta’ us  presentarem el nostre descobriment, que no ho serà tant pels milers i milers d’internautes que visiten diàriament el ‘Tasta rutes’, però que de ben segur amb aquesta entrevista, contribuirem a donar conèixer als oients de la ràdio, el bloc i a la seva editora: Elisabet Florensa.

El ‘Cuina oberta’ s’emet per Ràdio Igualada els dissabtes de dotze a una del migdia, i els diumenges en redifusió a la mateixa hora.

tornar_radioIgualada