icon_radio

RÀDIO

BLOG

Tercer ‘Cuina oberta’ amb la Fira de productes de l’Anoia, el cuiner-xef Ramon Cuadras i presentació llibre ‘Sa i català’

Cuina oberta / ràdio – Tercera edició del programa de gastronomia de Ràdio Igualada amb continguts diversos. Parlarem de la primera Fira de Productes de l’Anoia que té lloc aquest mateix dissabte dia 4, a l’exterior del Supermercat Caprabo ubicat al Carrer Sant Josep 116, des de les 10 del matí i fins a les set de la tarda. Un esdeveniment molt important per als productors i cooperatives agroalimentàries de l’Anoia.

El programa rebrà també el cuiner-xef i restaurador anoienc Ramon Cuadras. Una entrevista sobre cuina i restauració que també anirà acompanyada de diversos consells i receptes fàcils de cuinar a casa.

I barreja de cuina i literatura, presentarem el llibre del periodista i escriptor Albert Calls, autor de ‘Sa i català’ (Ara Llibres, 2014). Una proposta de lectura culinària on coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l’hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents, que inclou també un excel.lent receptari de cuina.

El ‘Cuina oberta’ s’emet dissabtes de dotze a una del migdia i diumenges a la mateixa hora, en redifusió. Ho podeu escoltar a través de Ràdio Igualada, en el 103.2 fm i també per internet des de radioigualada.cat

SORTEIG D’UNA PANERA DE PRODUCTES DE L’ANOIA

D’altra banda i per gentilesa de Supermercats Caprabo, presentarem la primera promoció del ‘Cuina oberta’ amb motiu de la celebració del 1a. Fira de Producte de l’Anoia,  amb el sorteig d’una panera de productes anoiecs entre tots els oients que hi vulguin participar.

Per fer-ho cal enviar missatge amb les seves dades al correu electrònic del programa (cuinaoberta.radioigualada@gmail.com), com també al compte Twitter del ‘Cuina oberta’ (twitter.com/cuinaoberta), i a les xarxes socials de Ràdio Igualada, des del dissabte dia 4 i fins el dia 11 d’octubre. En aquesta data i durant l’emissió de la quarta edició del ‘Cuina oberta’, és procedirà al sorteig d’aquesta panera entre tots els missatges rebuts.

FOTO 1

tornar_radioIgualada