icon_radio

RÀDIO

BLOG

Teresa Roig presenta als oients del ‘Vols llegir?’ la seva nova novel.la ‘La merceria’

VLLG? / COMUNICACIÓ

Primera setmana de novembre amb la 6a edició del ‘Vols llegir?’, a través de les sintonia de Ràdio Igualada, divendres dia 6  a les 20:10h. Una edició que inclou entrevista amb l’escriptora i periodista igualadina i resident a Barcelona, Teresa Roig. ‘La merceria’ és el títol de la seva nova novel.la, publicada per Columna, un retrat fidedigne de la societat catalana, que ens fa viatjar en el temps, al llarg de tres generacions i les diferents classes socials de l’època.

El programa també inclou actualitat editorial amb noms propis: Donna Leon, guardonada amb el Premi Pepe Carvalho 2016 i Mario Vargas Llosa que publica nova novel.la el proper mes de març de 2016.

Tocs d’agenda amb la presentació de dos clubs de lectura, a Òdena i Vilanova del camí. El primer tindrà lloc el dia 13 de novembre on es farà comentari i debat entorn al llibre de Jordi Coca ‘La nit de les papallones’, i el segon es farà el dia 11 de desembre a la biblioteca vilanovina amb el llibre ‘Quant, quanta…guerra’ de Mercè Rodoreda.

Aquesta 6a edició del ‘Vols llegir?’ inclou també recomanació de lectura de la llibretera igualadina i col.laboradora del programa, Isabel Casas.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’, a Ràdio Nova i Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada