icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Tety Vives i Marc Palau, dues renovacions més per a l’Igualada Rigat

César Tety Vives ha ampliat el seu vincle amb el conjunt arlequinat i continuarà vestint la samarreta del club fins almenys a final de temporada del 2021. El català-holandès, de 23 anys, completarà d’aquesta manera la seva temporada número 21 al club. Vives va entrar a formar part de l’Escola de Patinatge amb tres anys i ha completat tota la seva trajectòria al club, passant per totes les categories de l’Igualada Hoquei Club. Aquesta temporada, Vives ha anotat 9 gols a l’OK Lliga i ha donat 4 assistències.

Per la seva part, Palau va arribar la temporada passada a l’entitat i ha completat un bon any a la primera plantilla arlequinada. Es per aquest motiu que la directiva i l’equip tècnic han volgut seguir comptant amb el jugador reusenc. En aquesta primera temporada a les files de l’equip igualadí, Palau ha marcat 6 gols a l’OK Lliga, i també ha donat 2 passades de gol.

Marc Palau, té 25 anys, i abans d’arribar a l’Igualada havia militat al Reus Deportiu, el Noia i el Vilafranca. S’ha mostrat molt satisfet de seguir al conjunt arlequinat i assegura que no va dubtar en signar la renovació. Ara intentarà fer una gran feina i aconseguir que l’Igualada segueixi sent l’equip revelació que va sorprendre tothom la temporada passada. Com és evident, Marc Palau espera poder tenir una temporada continuada, que comenci ben aviat i que no s’aturi com ha succeït en aquests darrers mesos.

Amb la renovació de Tety Vives i Marc Palau, l’Igualada Rigat 2020-21 ja va agafant forma. Aquests dos jugadors se sumen a la continuïtat de l’entrenador Francesc Linares i el defensa Roger Bars.

A la foto de dalt: Marc Palau; a la de baix: Tety Vives

tornar_radioIgualada