Tiago Ferreira i Clàudia Galicia, guanyadors d’una Volcat espectacular

El ciclista portuguès Tiago Ferreira i la catalana Clàudia Galicia s’han proclamat campions de la Volcat 2017. La cursa, de bicicleta de muntanya, es va disputar en tres etapes per diferents indrets d’Igualada i comarca des del divendres i fins diumenge. Els dos guanyadors van demostrar que es troben en un moment de forma espectacular i van dominar en tots els trams. De fet, aquesta és la quarta vegada que Tiago Ferreira s’imposa a la Volcat. Per la seva part, Clàudia Galicia combina la bicicleta de muntanya amb l’esquí nòrdic. La cursa va ser força dura i els corredors van haver de superar un recorregut molt exigent amb alguns trams que superaven els dos mil metres de desnivell positiu. La Volcat va tornar a acabar amb l’Eliminator en la que es va imposar Josep Betalú, Es tracta d’una cursa de 30 ciclistes que es disputa en un circuit i en què en cada volta l’últim classificat queda eliminat. La Volcat 2017 va comptar amb la presència de més de 500 participants provinents de 20 països diferents.