icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ton Baliu, una temporada més al capdavant de l’Igualada Rigat

Serà almenys fins al final de la temporada vinent. Amb l’anunci de la renovació, el club arlequinat s’assegura la continuïtat d’un dels homes amb més experiència de la plantilla i més destacats de tota l’OK Lliga. Cal tenir present que aquest any Baliu ha anotat 16   gols i ha donat quatre assistències. El jugador igualadí ha assegurat que l’única intenció que tenia era la de continuar a l’equip de la seva vida. “Si el club em vol, és fàcil arribar a acords”, ha afirmat.

El cert és que una temporada especial com aquesta pot tenir conseqüències per als equips modestos. No hi ha partits, no hi ha entrenaments, fins i tot no hi ha patins. Una situació que Baliu valora com a molt especial i en la que reconeix que la temporada vinent es poden veure encara més les diferències entre els equips professionals i els que no ho són.

Ton Baliu té 31 anys i amb aquesta complirà tretze temporades al primer equip de l’Igualada Hoquei Cub. Un palmarès que el posa a l’altura de mites com Albert Folguera, David Cáceres o Santi Carda.

tornar_radioIgualada