icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Toni Albà serà el protagonista, avui, del pregó de la Festa Major d’#Igualada

L’actor protagonitzarà el pregó “Habemus festum” i encarnarà un dels personatges que l’ha fet més popular, el rei. L’acte començarà a 2/4 de deu de la nit, a la plaça de l’Ajuntament, i a diferència dels darrers anys no serà un pregó amb elements visuals sinó que serà un pregó més tradicional. El regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, destacava que han triat Toni Albà per fer el pregó d’aquest any perquè malgrat ser un personatge polèmic, compta amb una trajectòria de pes. Cal destacar que el pregó el podreu seguir també en directe per Ràdio Igualada, al 103.2 de la FM i a radioigualada.cat.

D’altra banda, en el marc dels actes de la Festa  Major 2019, avui, a 2/4 de 7 de la tarda, tindrà lloc l’acte Institucional, que en aquesta ocasió serà un homenatge a l’actor igualadí, Carlos Miguel Solà. Durant la dècada dels cinquanta i seixanta, va participar en més d’una trentena de pel·lícules i també va ser cantant, lletrista, compositor i retratista. Solà va viure 21 anys a Mèxic fins que va tornar a Igualada l’any 1991. Miquel Solà i Ferrés, de nom artístic Carlos Miguel Solà, acompanyat pel periodista Albert Caballé, recordaran la seva trajectòria.

El programa d’actes de la Festa Major d’Igualada 2019 també proposa per avui, entre d’altres, animació musical amb una xaranga d’escocesos, swing, l’Operació Cigró, el concert de Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries i teatre amb Els comediants de l’Ateneu Igualadí.

tornar_radioIgualada