icon_radio

RÀDIO

BLOG

Torna el ‘Cuina oberta’ amb Festival Vadefoodies a Igualada, receptari ‘Tasta rutes’ i els ‘Ous de Calaf’

Cuina oberta / Ràdio – Enrere hem deixat les dates festives de Setmana Santa, i ens incorporem de nou amb una nova edició del programa de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada, per aquest dissabte dia 11 d’abril (en directe, a les 12 del migdia) i redifusió a la mateixa hora el diumenge dia 12.

La celebració del Primer Festival ‘Vadefoodies’ amb les noves tendències gastronòmiques que és celebrarà a Igualada, el dissabte 27 de juny, centrarà el nostre interès. Per aquest motiu hem convidat a un dels membres de l’organització, Joan Fontanella (Bitok, Igualada), per fer-nos cinc cèntims sobre aquest projecte que tindrà com a escenari el Museu de la Pell d’Igualada.

El receptari del programa estarà protagonitzat per la nostra col.laboradora, Elisabet Florensa, cuinera i bloguera, autora del portal web ‘Tasta rutes. Receptes i rutes gastronòmiques’, ens ha preparat dues receptes: Coca de verdures i també una ‘Crema de llimona amb maduixes i alfàbrega’. Però segur que ens tindrà alguna sorpresa més pel receptari. Esteu atents!

I dins de la secció ‘L’Anoia del Camp a la Taula’, per tal de promoure els productors i productes agroalimentaris de la nostra comarca, tindrem de convidat a Xavier Frauca Torrens d'”Ous de Calaf”. De primera mà coneixerem com és classifiquen els ous, la seva traçabilitat i molts més detalls.

Aquest seran els principals continguts d’aquesta edició número 23 de la primera temporada del ‘Cuina oberta’ per aquest cap de setmana. Sigueu ben servits a taula i bon profit!!

tornar_radioIgualada