icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Torna el debat sobre què fer a la Cotonera. Igualada Som-hi acusa al govern de tenir equipaments buits, i l’alcalde respon que “l’edifici que encara estem pagant tots els igualadins i que ni tan sols existeix és el World Trade Center”

El ple municipal va aprovar el projecte executiu de consolidació estructural de l’ala oest de la Igualadina Cotonera. Un pas indispensable per rebre una subvenció per part de la Generalitat de Catalunya. En aquets punt, el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, va preguntar al govern quines eren les seves intencions pel que fa l’ús d’aquest edifici. Cuadras va recordar al govern municipal que fa més de deu anys es va aprovar el Pla d’Equipaments Culturals 2010-2020, i que encara ara no es sap quin ús ha de tenir aquest edifici. Al mateix temps, Cuadras va acusar al govern de tenir diferents edificis buits, sense activitat, malgrat que han suposat una despesa molt alta per part de l’admnistració. En aquest sentit Cuadras ha retret tenir sense activitat o amb poca activitat edificis com la Cotonera, Cal Badia, el Centre Cívi Nord o l’Escorxador.

Contundent resposta de l’alcalde

L’alcalde d’Igualada va qualificar de frívol el regidor portaveu d’Igualada Som-hi. Castells considera que si es posava al seu nivell li podia contestar que l’edifici que actualment està buit, que de fet que no existeix, i que ha costat i segueix costant milions d’euros als igualadins, és el World Trade Center.

L’alcalde d’Igualada reconeix que és un debat interessant obrir el debat sobre l’ús de la Igualadina Cotonera, però afirma que les iniciatives inicialment projectades en aquest equipament com és el Museu de la Premsa, actualment són inviables. Castells ha demanat al portaveu d’Igualada Som-hi “ajudi’ns a busca finançament. El seu partit mana a Madrid. Té la meva signatura per avançat per demanar-los línies de subvenció que serveixi, no només per mantenir l’edifici, sinó per omplir-lo d’activitat”.

tornar_radioIgualada