icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Torna el RRRRec Festival amb una edició marcada pels 10 anys de la mort de Manel Caro

La iniciativa torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Ho farà en el marc de la Festa Major d’Igualada amb una edició de tres dies, del divendres 26 al diumenge 28 d’agost. Aquest RRRRec Festival estarà marcat pels 10 anys de la mort de Manel Caro, l’activista cultural igualadí que ens va deixar ara fa una dècada, i que va ser l’impulsor d’aquest festival.

Divendres, 26 d’agost, a la zona de barraques (davant el Museu de la Pell) i a partir de les 11 de la nit, hi haurà 4 concerts de grups anoiencs. Els igualadins “Things & Flowers”, seran els primers. També des d’Igualada pujarà a l’escenari la banda “Psychodrome”. Continuaran els pierencs  “Projecte Na!” i acabaran els igualadins “The Forest Shotgun Motorcycle”.

Dissabte, 27 d’agost, es farà una jornada festiva en homenatge als 10 anys de la mort de Manel Caro. La jornada comptarà amb activitats artístiques i musicals, i es durà a terme a partir de les 7 de la tarda, a l’espai creatiu La MaCa.

Per últim, diumenge, de nou a la zona de barraques, a partir de les 11 de la nit, serà el torn per al grup local “Daydream”. També actuarà Adrià Puntí; el grup granadí “Apartamentos Acapulco”; el trio “Chaqueta de Chándal”; i la banda “Playback Maracas”.

Totes les activitats i els concerts seran gratuïts.

tornar_radioIgualada