icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Torna l’edició primavera del Prepara’t els dies 1 i 2 de juny al Kiosk del Rec

Els propers dies  dimecres 1 i dijous 2 de juny torna per 11è any consecutiu el Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació d’Igualada. Es tracta d’un programa impulsat conjuntament per l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia.

Enguany, el Prepara’t contindrà una variada i interessant programació amb la intervenció de ponents de primera línia. El dimecres 1 de juny serà el dia dels tallers i conferències, mentre que el dijous dia 2 de juny tindrà lloc el Connecta, l’espai de trobada entre persones que busquen feina i les empreses. Un espai pensat perquè les persones que estan en situació d’atur, busquen feina o volen fer un canvi o gir professional, puguin entrevistar-se amb empreses de la comarca que cerquen candidats en un format i entorn ben diferent a l’habitual.Al llarg d’aquests 11 anys han passat més de 100 conferenciants i més de 2.000 persones han pogut participar en els diferents actes que s’han organitzat. Amb el pas dels anys, el Prepara’t s’ha anat adaptant a nous reptes i desenvolupant també, noves temàtiques per oferir eines, consells i recomanacions per ajudar a les persones a la recerca de feina en el nou mercat laboral.

L’edició de primavera de la 2a Setmana d’Ocupació d’Igualada es realitzarà els dies 1 i 2 de juny de 2022, en format presencial, al Kiosk del Rec (C/ del Rec, número 50 d’Igualada).El  Prenara’t és un programa obert a tothom.

tornar_radioIgualada