icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Torna l’Igualada Slow Shopping i la mostra de comerç igualadí Made.IGD

La campanya Igualada Slow Shopping tindrà lloc del 9 al 15 de maig, i es podran trobar promocions especials al comerç de la ciutat.

Aquesta iniciativa, organitzada pel departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada, promou la compra de proximitat i meditada, i aquest any comptarà amb més participació que mai, amb 80 comerços inscrits.

Jordi Marcè, regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, ha explicat com serà l’edició d’enguany. On els establiments participants col·locaran un vinil distintiu davant els seus locals per senyalitzar la seva implicació, així com tota la informació quedarà plasmada en un mapa que es podrà aconseguir als punts d’informació del Rec.0, a Igualada Comerç i a l’Ajuntament d’Igualada.

D’entre les activitats organitzades trobem que Llucià Moda organitza una festa el dissabte 14 a la tarda, amb DJ i copa de cava, i A Grams us convida a tastets de productes al llarg de la setmana.

El regidor del consistori igualadí es mostra content de poder celebrar de nou el que anomenen un “centre comercial al celobert”.

Alhora, Igualada Comerç durà a terme el Made.igd al Pavelló de la Divina Pastora, coincidint amb el Rec.0, de l’11 al 14 de maig, de 10:00 a 22:00.

Per primera vegada el Made.Igd durarà els quatre dies i en el mateix horari del Rec.0. Aquesta és una aposta que dona resposta a la petició dels comerciants que en les darreres edicions varen mostrar l’interès de ser presents de dimecres a dissabte. Sempre s’havia participat només en dissabte i en diferents formats.

Laura Llucià, presidenta d’Igualada Comerç, ha presentat les novetats del Made Igualada d’aquest 2022, que d’entre altres compta amb la incorporació de tres importants botigues de fàbriques igualadines.

Les promocions especials que facin els comerços de la ciutat es podran consultar al web www.comerçigualada.cat.

tornar_radioIgualada