icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Tornen els sopars sota les estrelles a l’Observatori de Pujalt

Els dies 14, 21 i 28 de juliol i el 3 d’agost se celebraran per onzè estiu consecutiu els sopars sota les estrelles a l’Observatori de Pujalt.

El director de l’Observatori, Albert Borràs, ha explicat que aquest any la principal novetat es la millora del nou telescopi que es va introduir l’any passat.

A les vuit del vespre es començarà fent una activitat prèvia, on s’observarà el Sol amb el telescopi i una altra activitat dins del planetari 360º. Cap a un quart de deu s’iniciarà el sopar als jardins de l’Observatori, amb una petita explicació inicial, i a mesura que vagin apareixent els astres en el cel s’anirà introduint l’astronomia. Entre plat i plat s’anirà veient el cel amb telescopis al jardí de l’observatori. En acabar el sopar s’observarà el cel amb el nou telescopi de 51 cm des de dins de la cúpula.

Els sopars compten amb un entrant, primer plat, segon plat, les postres i beguda, i el preu és de 36 € per als adults i 22 € els nens. I estan pensats per a tothom, des de parelles, famílies, a grups d’amics…

Per reservar s’ha de fer-ho a través de l’email: albertborras@gmail.com

tornar_radioIgualada