icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Tornen les visites guiades del primer diumenge de mes a l’adoberia museïtzada del Cal Granotes

El proper 5 de juliol el Museu de la Pell d’Igualada reprèn l’agenda d’activitats amb una visita guiada a l’adoberia de Cal Granotes, després de setmanes de l’aturada causada per la pandèmia.

Per garantir la seguretat i el confort dels visitants es faran dos torns de visites en grups de màxim 10 persones. La primera visita tindrà lloc a les 11.30 h i la segona, a les 12.30 h. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia trucant al telèfon 938046752. Durant la visita caldrà seguir les mesures sanitàries d’higiene, d’ús de mascareta i distància de seguretat interpersonal. Aquesta activitat s’aniràduent a terme cada primer diumenge de messempre que les condicions sanitàries ho permetin.

CalGranotes, antiga adoberia del Pla del Cornet, que data del segle XVIII, està situada a pocs metres de CalBoyer, seu central del Museu, i a frec del Rec, canal medieval que abastia les fàbriques de la zona. Dins del edifici es viu la posada en escena de l’ofici artesanal de l’adob de la pell, i la visita ens transporta a la Igualadapreindustrial a través d’un ofici encara viu la ciutat.

tornar_radioIgualada