icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Tot a punt per al 13è Festival de Llegendes a Sant Martí de Tous

Espectacles teatralitzats ompliran els carrers i les places del poble de l’Anoia en una nova edició del Festival de Llegendes de Catalunya amb més de 30 espectacles del 30 de juny al 3 de juliol.

El Festival està coorganitzat pel Teatre Nu i l’Ajuntament de Sant Martí de Tous, i compta amb diferents suports, dels que remarquen el centenar de voluntaris que hi participen.

Maria Hervàs, del Teatre Nu, destaca la varietat d’estils d’espectacles i per a tots els públics. Alhora cobraran el protagonisme, de manera simultània, en nou espais del poble: el Castell, l’Ateneu, la plaça de l’Ajuntament, l’Església, el Safareig, el Casal, el Parc Bató, La Casa del Teatre Nu i l’Espai Llegendes. A més, algunes de les creacions seran itinerants pels carrers del poble.

Aquest any el Festival arrencarà el pròxim 30 de juny i tindrà una durada de 4 dies, fins al 3 de juliol. Els espectacles generalment tindran un cost de 2 €, exceptuant l’Apagada del Misteri on l’entrada val 10 €, i les representacions itinerants que seran gratuïtes.

Un dels destacats d’enguany és l’ampliació d’horitzons amb espectacles de tots els territoris de parla catalana. Hi haurà creacions de València, Balears, l’Aragó i la ciutat de l’Alguer.

Des de l’organització asseguren no haver perdut mai l’esperit de fer espectacles de carrer i celebren que aquest any torni la normalitat després de superar dues edicions marcades per la pandèmia.

La compra d’entrades, les que ja estan a la venda, i tota la informació sobre el Festival la podeu trobar a la pàgina web www.llegendes.cat.

tornar_radioIgualada