icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Tot a punt perquè els Reis d’Orient arribin aquest vespre a Igualada

Tot és a punt perquè els Reis d’Orient arribin aquest vespre a Igualada. Ho faran a ¼ de 6 de la tarda, amb l’actuació de la Banda de Música d’Igualada i la Unió Filharmònica d’Amposta. Allà seran rebuts per les autoritats davant de l’antic hospital. La cavalcada començarà al Passeig Verdaguer anirà seguint per l’av. Montserrat, av. de Caresmar, el carrer de la Soledat, plaça del Rei, Carrer de Sant Jordi, passarà per les rambles fins a la plaça Castells. Després de la cavalcada arribarà el moment més emocionant amb el lliurament dels regals que els patges reials portaran a petits i grans.

Totes les zones blaves d’Igualada seran gratuïtes a la tarda d’avui, coincidint amb la Cavalcada de Reis. D’aquesta manera, només s’haurà de posar tiquet fins la 1 del migdia. L’obligatorietat del tiquet de control es reprendrà en horari habitual a partir del dijous, tenint present que demà, dimcres, és festa.

Així mateix, en el dia d’avui, el servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, corresponent als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, acabarà el servei a les 6 de la tarda.

.

tornar_radioIgualada