icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Traslladen usuaris ‘no Covid’ de la residència de Solsona a la residencia Colisée d’#Igualada, segons informa Lleida Diari

Segons explica Lleida Diari “un total de 16 usuaris de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona s’han traslladat a la residència Colisée d’Igualada per evitar entrar en contacte amb residents de l’equipament que han donat positiu en Covid-19”. El diari remarca que “són usuaris de les zones grogues, que han donat negatiu des de l’inici del brot detectat la setmana passada. D’altra banda, dos usuaris també han ingressat al Centre Sanitari del Solsonès i dos més han retornat voluntàriament al seu domicili”.

Lleida Diari completa la información explicant que “els trasllats s’han fet per gestionar millor el brot que hi ha al centre residencial i evitar nous contagis. Cal recordar que el brot de Covid-19 registrat en aquesta instal•lació afecta ja a un total de 63 residents i 42 professionals (el 57% de la plantilla). A més, aquest passat cap de setmana hi ha hagut tres morts més de residents amb Covid-19 i la xifra total s’eleva a sis”

tornar_radioIgualada