icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

“Treballem sense material, sense llum i sabent que en qualsevol moment ens poden bombardejar”

Aquest és el testimoni del cirurgià de l’Hospital Universitari d’Igualada, Hasan Hussein, després de la seva estada de dues setmanes a Gaza, en declaracions al programa Igualada Batega, de Ràdio Igualada. Hasan, que ha passat uns dies en un hospital de la Franja, assegura que ha sentit una gran impotència, ja que, tot i que volia ajudar, no podia fer res per falta de mitjans. Segons el cirurgià de l’Hospital d’Igualada, a Gaza no hi ha zones segures, els hospitals estan sent bombardejat i estan treballant sense material, amb tot el que això que comporta.

D’altra banda, Hasan explica que mentre estan treballant a l’hospital estan escoltant els drons, i no saben si són drons d’atac o d’observació. Segons el doctor, la guerra de Gaza és una guerra inhumana en la que no s’estan respectant ni hospitals, ni escoles. Per al cirurgià de l’Hospital Universitari d’Igualada la situació a la ciutat de Gaza és desoladora: “els infants no tenen cap il·lusió perquè saben que no arribaran a grans”.

El doctor Hasan assegura, per últim, que els metges que estan treballant a Gaza són conscients que tenen probabilitats de morir en algun dels atacs als hospitals, però malgrat això, afirma que ell hi tornaria.

Aquesta és l’entrevista complerta que el Xavi Amat va fer al doctor Hasan Hussein al programa Igualada Batega, de Ràdio Igualada.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada