icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Tres famílies de la llar d’infants La Lluna d’#Igualada, en observació mentre esperen els resultats de la prova de la Covid-19

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha informat que aquest dilluns una educadora de la Llar d’Infants La Lluna va acudir al seu ambulatori amb dècimes de febre. Se li va fer la prova de Covid-19 i està en espera de resultats. De fet, després de fer consulta a Salut Pública i s’ha acordat tancar la unitat on treballava. Carner ha ressaltat que “el tancament afecta únicament a tres famílies, de les quals també se’n fa el seguiment”. En aquest sentit, ha deixat clar que “un cop que se’n coneguin els resultats de la prova també se seguiran els procediments habituals.

Tot i així, Carner ha volgut deixar clar que “després de molt patiment, totes les dades ens indiquen que la situació sanitària a Igualada i a la Conca d’Òdena està controlada”. Segons que ha declarat la regidora igualadina, “ni ahir ni avui hi ha hagut cap ingrés amb Covid-19 a l’Hospital d’Igualada, el que suposa un bon indicador”.

tornar_radioIgualada