icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Tres produccions de la companyia anoienca Farrés Brothers i cia. arriben a Barcelona

Aquesta tardor, la companyia teatral Farrés Brothers i cia. portarà a Barcelona tres produccions estrenades en el darrer any. Aquestes obres són: “Quanta, quanta guerra…”, “Dins el cau del Tabalet” i “Murmut”.

La primera adaptació teatral de la novel·la de Mercè Rodoreda, “Quanta, quanta guerra”, es representarà al Teatre Tantarantana del 15 de setembre al 2 d’octubre. L’espectacle està dirigit per Pep Farrés i interpretat per Biel Rossell i Biel Serena.

Del 3 al 9 d’octubre serà el torn de l’espectacle “Dins el cau del Tabalet”, que es podrà veure al teatre L’Autèntica. Es faran una dotzena de funcions en aquest espai adreçades als més petits de la casa i al novembre es representarà al CosmoCaixa de Barcelona. Aquest conte fràgil està dirigit per Jordi Palet i interpretat per Pep Farrés i Jordi Farrés.

Per últim, l’obra “Murmut”, de Palet&Ubach-intrusos farà estada a la sala Dau al Sec del 4 al 6 de novembre. La creació tracta les pors i els objectes dels quals ens envoltem per fer-hi front, i és la suma dels universos creatius de Jordi Palet i Toni Ubach, amb la complicitat de Xavier Bobés.

La companyia Farrés Brothers i cia. celebra recuperar l’activitat d’abans de la pandèmia i espera reprendre també les gires internacionals.

tornar_radioIgualada