icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

TV3 estrena nova càmera del temps a Igualada

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals disposa des d’aquest mateix mes d’una càmera paisatgística, que es troba instal·lada al terrat de l’Ajuntament. Així, des d’aquest mateix dimecres les imatges captades per aquesta càmera apareixeran a la informació meteorològica de TV3, al 324 i als mitjans digitals de la Corporació. També es podran  consultar a través de la web de la Corporació, www.ccma.cat/el-temps/cameres/totes. La nova càmera està controlada remotament i pot captar imatges a 360º, en alta definició.

La presentació d’aquesta nova càmera del temps s’ha fet aquest dimarts al vespre amb la presència de Francesc Mauri. El meteoròleg de TV3 ha explicat que en les càmeres de nova instal·lació com aquesta, TV3 ha buscat “una imatge que mostri alhora ciutat i cel, que no siguin ni del tot urbanes ni del meteorològiques i que les puguem fer servir tant de dia com de nit; la de la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada és un exemple perfecte d’això”. Per la seva part l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha assenyalat que el terrat de l’Ajuntament ha estat l’espai que millor complia els requisits per ubicar aquesta càmera del temps. La presentació d’aquest dimarts ha comptat també amb la presència del meteoròleg de l’Observatori de Pujalt, Albert Borràs, i dels integrants de la Xarxa d’Observadors Meteorològics a Igualada, Santa Margarida de Montbui i La Llacuna.

La instal·lació d’aquesta càmera s’ha fet gràcies a un conveni entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Ajuntament d’Igualada, pel qual el consistori abonarà mensualment 645€.

tornar_radioIgualada