icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

PODCAST – 16 pacients ingressats a l’Hospital d’Igualada per la COVID-19 – entrevista al Director Assistencial de l’Hospital d’Igualada: Dr Joan Miquel Carbonell

El Director Assistencial de l’Hospital d’Igualada, el Dr Joan Miquel Carbonell, ha explicat que els pacients es troben ubicats a la tercera planta de centre sanitari, i que el seu estat, en general, correspon a casos lleus. La tercera planta de l’Hospital d’Igualada està dividida en dues parts: una pels casos confirmats de coronavirus, i l’altra pels que estan pendents dels resultats que confirmin que tenen la COVID-19. En el moment que es confirma el cas, el pacient passa a l’altra part de la planta.

L’Hospital d’Igualada en contacte amb el Col·legi de Metges per incorporar personal prejubilat

El Dr Carbonell insisteix que la pressió assistencial a l’Hospital d’Igualada està al límit de les seves possibilitats. Amb l’objectiu d’evitar el col·lapse s’està parlant amb Bellvitge i amb el Col·legi de Metges per incorporar personal sanitari al centre.

La quarantena de personal mèdic de l’Hospital augmenta molt lleugerament

Un 20% del personal del centre està en quarantena, i això suposa uns 200 professionals que s’han quedat a casa. Aquesta xifra, segons el Dr Carbonell ha augmentat en 12 casos més en quarantena, i malgrat ser un augment molt lleuger tensiona encara més la feina dels professionals de l’Hospital.

ESCOLTA L’ENTREVISTA

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada