icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

6 morts per la #COVID19 a la comarca de l’Anoia en les darreres 24 hores, i la xifra s’eleva fins a les 451 defuncions

Fins aquest diumenge, a la comarca de l’Anoia han mort 451 persones pel brot del coronavirus i el nombre de casos positius és de 1.040, sobre un cens de 120.000 habitants. Segons dades del Departament de  Salut de la Generalitat, des que es van posar en marxa els mapes interactius que permeten consultar aquestes dades, el passat 28 d’abril, la xifra de defuncions a l’Anoia ha augmentat en 20 persones i els casos positius en 32.

Comparativa amb la resta de comarques veïnes

En la comparativa amb les comarques veïnes, la comarca de l’Anoia està molt castigada. L’Anoia suma 451 defuncions, mentre el Bages, amb 60.000 habitants més que l’Anoia, en suma 424. L’Alt Penedés té 146 defuncions, mentre la Segarra i el Solsonès en tenen 9 i 2 respectivament.

Els casos positius dels municipis de la Conca d’Òdena

Pel que fa els 4 municipis de la Conca d’Òdena que han patit especialment aquesta pandèmia, a Igualada hi ha declarats 449 casos positius de Covid-19 (18 més que fa 5 dies), a Vilanova del Camí, 124 (3 més que el passat 28 d’abril), a Santa Margarida de Montbui els casos positius se situen en 111, amb un augment també de 3 casos, i a Òdena s’ha registrat un cas més que ara fa cinc dies, i ara  són 27 els casos positius de COVID-19.

Aquestes dades es poden consultar en els mapes interactius que ha creat la Generalitat on es pot veure el nombre de defuncions acumulades per comarques, l’afectació del virus per municipi i els casos per demarcacions sanitàries, conegudes com Àrees Bàsiques de Salut.

tornar_radioIgualada