icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

FINALITZA EL CONFINAMENT – EL NÚVOL NO ERA TÒXIC, PERÒ SÍ ALTAMENT IRRITANT

S’AIXEQUEN TOTES LES RESTRICCIONS de confinament. Només queden restriccions de mobilitat en carrers més propers a l’empresa que ha patit l’accident.

Tot va tornant a la normalitat a mesura que passen els minuts. La circulació ja és del tot normal a Igualada, tret de la zona afectada per l’incendi on NO s’hi pot accedir en un radi de 500 metres. Els bombers treballaran les properes hores per assegurar la zona, i per evitar el contacte amb les substancies vessades.

L’alcalde d’Igualada Marc Castells ha explicat a Ràdio Igualada que “inicialment s’ha activiat el Pla d’Emergències per precaució. La situació ha quedat normalitzada a primera hora de la tarda. El núvol NO era tòxic, era irritant ” L’alcalde ha comentat que la principal dificultat que han tingut és que ens afectava una inversió tèrmica, i això feia que el núvol no es dispersés amb rapidesa.

El conseller d’interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, des de Barcelona, ha estat l’encarregat de comunicar que el núvol no era tòxic, però si irritant. És per aquests motius, segons Espadaler, que s’ha decidit activar en fase d’emergència el PLACEQCAT. Cap al migdia D’AQUEST DIJOUS s’ha baixat a l’estadi d’Alerta. Posteriorment, el conseller d’interior s’ha desplaçat fins a Igualada per seguir l’episodi d’emergència que ha viscut la ciutat.

– S’OBRE L’AUTOVIA A2 – S’ha normalitzat la situació a l’A2, tot i que es maté restringit el pas pel perímetre de l’accident: 500 metres.

FOTO :Txito Altarriba

fumcomes

tornar_radioIgualada