icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – Aquest cap de setmana podrà entrar públic a les instal.lacions esportives de la ciutat d’#Igualada

Ho ha confirmat la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, en declaracions a Ràdio Igualada. Seguint escrupolosament la normativa marcada per la Generalitat de Catalunya i les federacions esportives, es permetrà l’entrada de públic als pavellons de les Comes, al camp de futbol i a l’estadi atlètic municipal. L’aforament serà limitat, i caldrà demanar cita prèvia per assistir a la competició. Seran els clubs esportius de la ciutat qui gestionarà l’entrada i sortida de les instal.lacions esportives, amb el suport, sempre que calgui, de la regidoria d’esports.

Aquest dissabte, per exemple, l’Igualada Rigat debuta a l’Ok Lliga contra el Liceo. D’aquesta manera es podrà assistir al partit amb un aforament limitat de 500 persones, el que suposa, aproximadament, 1/3 part de l’aforament total de la pista d’hoquei. Illa apunta que 500 persones és la xifra d’espectadors màxima, però que si són menys, molt millor. Per fer una entrada i sortida segura del pavelló, hi haurà marcats, de manera molt clara i entenedora, per on s’entrarà i sortirà. A l’entrar al pavelló es farà omplir un formulari amb les dades de la persona que accedeix a les instal.lacions per si cal contactar amb ella en el cas que hi hagi hagut algun contagi.

Pel que fa l’esport base, els pares i mares que vulguin assistir als partits dels seus fills i filles ho podran fer, també amb cita prèvia, i amb un màxim de dos acompanyants per esportista.

tornar_radioIgualada