icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Carme Riera es converteix en un dels puntals de la llista de Junts per Igualada de cara les properes eleccions municipals ocupant el número 2

Aquest dilluns s’ha presentat, de manera oficial, la llista que encapçalarà l’alcaldable de Junts per Igualada, Marc Castells, a les eleccions del 26 de maig. Carme Riera, actual tinent d’alcalde, ocuparà el número 2 de la llista convertint-se en una de les persones fortes de la candidatura. La primera nova incorporació la trobem en el número 3 que serà per Marisa Vila. Fermí Capdevila, un altre dels noms que continua, serà el número 4, seguit de dues cares noves; Carlota Carner (5) i Jordi Marcé (6). Pel que fa les posicions 7 i 8 són per dos regidors de l’actual govern; Patrícia Illa i Pere Camps. El número 9 és per una de les noves incorporacions, Miquel Vives, mentre que les actuals regidores Montse Duch, Maribel Cuadras i Mireia Duran es situen en els llocs 10, 11 i 12 respectivament. Una altra de les cares conegudes a la llista de Junts per Igualada és Elagi Deitg que serà el número 13.

La consellera Àngels Chacón ha presentat la llista de Junts per Igualada

La consellera d’empresa del govern català ha estat l’encarregada de fer de mestre de cerimònies i presentar la llista que ella mateixa tancarà en el lloc 21. Chacón ha lloat l’actitud incansable de l’alcaldable, Marc Castells, i la seva capacitat per dirigir el govern de la ciutat. Chacón ha destacat que Castells és molt exigent, però a la vegada és molt generós donant llibertat d’acció als seus regidors. Pel que fa l’alcaldable de JxIgualada, Marc Castells, s’ha mostrat il·lusionat per seguir treballant per la ciutat i ha encoratjat als que seran nous regidors a treballar plegats. També ha tingut paraules d’agraïment per aquells regidors que no repetiran com és el cas de Jordi Pont, Rosa Plaça o Jordi Batalla. Castells ha finalitzat el seu parlament afirmant que “com diuen els savis, quan una cosa funciona, no la toquis”.

tornar_radioIgualada