icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Cesc Fernández, nou entrenador de l’Igualada Rigat juntament amb Jordi Mellado i Xavi Garcia

Les tres noves cares de l’Igualada Rigat no són gens desconegudes: tres porters formats a la base arlequinada agafaran les regnes del primer equip per afrontar la nova temporada. El nou cos tècnic encapçalat per Francesc Fernández, que continua a l’equip després de formar tàndem amb David Càceres i aconseguir la salvació de l’equip a l’OK Lliga, comptarà amb el suport de Jordi Mellado i Xavi Garcia durant la propera temporada.

Cesc Fernández va jugar a l’Igualada HC durant la dècada dels 90, defensant la porteria arlequinada durant diverses temporades. Un cop acaba la seva etapa com a jugador, va seguir al club de la ciutat com a entrenador de diversos equips de la base, a la qual ha gravat el seu nom amb lletres d’or: 2 títols de Campió d’Espanya infantils i 1 títol de Campió d’Espanya juvenil, a més d’innumerables Campionats de Catalunya.

Jordi Mellado es va formar a l’Igualada Hoquei Club a la seva joventut, on va començar a defensar la porteria arlequinada a totes les categories de la base. Amb 19 anys va fitxar pel HC Piera, on va estar tres temporades, just abans de marxar al CP Tenerife. Va tornar a Igualada durant tres anys, als quals va aconseguir la Copa Continental a la temporada 1998-99 a La Corunya. Va marxar al PAS Alcoi, on va jugar durant cinc temporades i va acabar sent el capità de l’equip. La seva darrera temporada com a jugador va ser al Noia Freixenet (2007-08), a la qual va aconseguir la Copa del Rei, precisament al Pavelló de Les Comes.

El seu currículum com a entrenador tampoc es queda curt. Va començar la seva aventura a la banqueta del HC Montbui durant una temporada, després de la qual va tornar a Alacant per formar part de l’equip tècnic del PAS Alcoi durant cinc anys. Els darrers quatre anys els ha passat al Barça com a preparador de porters de totes les categories de la base.

Xavi Garcia va començar a jugar a hoquei als Maristes d’Igualada i va formar un dels primers equips juvenils de l’Igualada Hoquei Club, amb el qual es van classificar per als Campionats de Catalunya i pels Campionats d’Espanya. La seva etapa de júnior la va passar defensant la porteria del Barça i de l’Horta, amb els quals va anar als Campionats d’Espanya. Després d’això va fitxar pel Manresa, ja en categoria sènior, i després d’uns anys va tornar a Igualada amb el Primera Nacional a la temporada 1991-92, la qual va ser la seva darrera temporada com a jugador en actiu.

Després de penjar els patins, va entrenar el CN Igualada, amb el qual va proclamar-se sots-campió de lliga, i a l’any 1993 va entrenar dos equips de la base igualadina, el prebenjamí i el juvenil. Fins ara era el fotògraf oficial del club, però ha decidit assumir nous reptes i formar part d’aquest equip tècnic per intentar fer una gran temporada amb l’Igualada Rigat.

El nou cos tècnic, que ja s’ha presentat a la plantilla del primer equip i a la Junta Directiva, ja ha començat a preparar la nova temporada per planificar la nova temporada 2021-22, la qual començarà a mitjans d’agost amb la tornada als entrenaments de l’equip per fer la pretemporada.

A la foto: Jordi Mellado, Cesc Fernández i Xavi Garcia, entremig del vicepresident de l’Igualada HC Òscar Torrents i el president, Manel Burón

tornar_radioIgualada