icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – Dr Jordi Monedero, Hospital Universitari d’#Igualada, “hem notat un petit canvi d’escenari que ens porta a pensar que , en aquests moments, ens allunyem del risc de col•lapse del centre”

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada ha explicat en una entrevista a Ràdio Igualada que es pot començar a afirmar que l’efecte de la vacunació ens està conduint cap a un nou escenari de millora de la pandèmia. Malgrat aquesta llum al final del túnel, el doctor Jordi Monedero adverteix que la pressió assistencial a l’Hospital continua sent molt alta, sobretot a les UCI’s.

La vacunació està sorgint efecte, i és per això que el director assistencial afirma que des de fa una setmana haurien començat a notar un canvi d’escenari. Monedero comenta que fa unes setmanes tenien una mitjana de cinc ingressos sostinguts al dia, i des de fa uns dies ela mitjana d’ingressos està clarament per sota dels 5 diaris.

El director assistencial insisteix que la vacunació serà el camí per superar aquesta pandèmia. Pel que han pogut veure al centre, Monedero comenta que aquelles persones vacunades que s’han contagiat el virus, eviten les conseqüències més greus de la COVID19, i fins i tot eviten l’ingrés hospitalari.

ÀUDIO – Entrevista al doctor Jordi Monedero

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada