icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El CF Igualada suspèn els entrenaments després de detectar un positiu per Covid-19 al primer equip masculí

El Club Futbol Igualada ha suspès els entrenaments perquè un jugador del primer equip ha donat positiu a la prova de covid-19. Ho va saber després de fer-se una PCR que va dur a terme per qüestions esportives i que presenta un quadre asimptomàtic.

Diumenge  ja es va suspendre l’enfrontament que el club blau havia de disputar ahir al camp del San Cristóbal després de posar-se d’acord amb l’entitat terrassenca. Amb aquest cas positiu, entre ahir i avui, tota la plantilla del primer equip masculí han passat proves PCR, que aviat ja sabran els resultats de les anàlisis. Cal tenir present que l Club Futbol Igualada ha seguit escrupolosament tots els protocols que marca la Generalitat, guiats pel Centre Epidemiològic Central.

El CF Igualada espera conèixer els resultats de totes les proves entre avui i demà. En el cas de que hi hagi algun altre positiu els entrenaments i partits se suspendran fins el 14 de setembre. Malgrat tot, en el cas de que siguin tots negatius, els entrenaments es podran reprendre el dimecres, de manera que els partits programats de dissabte amb l’Atlètic Lleida i diumenge amb el Girona B es podrien celebrar. Des del CF Igualada han assegurat que continuaran mostrant-se molt insistents en el compliment de totes les mesures sanitàries dins el camps i que continuaran seguint amb tots els protocols que marquen les autoritats.

A més, el club blau seguirà fent proves de la Covid-19, de manera aleatòria a jugadors i jugadores i els estafs tècnics, per tal de ser el màxim eficients possibles i poder seguir, amb la nova normalitat, gaudint del futbol el màxim possible.

tornar_radioIgualada