icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El govern municipal comença les obres pel tancament perimetral de la zona esportiva de les Comes i incrementarà la vigilància els cap de setmana per evitar l’incivisme i el vandalisme

L’alcalde d’Igualada ha anunciat aquest divendres que ja han començat les obres que han de permetre el tancament perimetral de tota la zona esportiva de les Comes, com a principal mesura per evitar les concentracions de persones i que hi hagi vehicles circulant a alta velocitat per aquesta zona. Castells apunta que els veïns i veïnes es queixaven de diferents actes d’incivisme i vandalisme, i és per això que el govern municipal decideix actuar.

Castells explica que situaran diferents passos elevats en els vials de la ciutat esportiva de les Comes, i a la vegada també s’instal·laran càmeres de seguretat pel control de vehicles als vials i a l’interior de la zona esportiva. L’alcalde d’Igualada també ha avançat que tot plegat es complementarà amb vigilància privada que reforçarà les mesures durant els divendres i els caps de setmana.

 

 

tornar_radioIgualada