icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

ÚLTIMA HORA – El Passeig Verdaguer passarà a ser d’un únic carril a final del mes d’agost i la seva velocitat màxima serà de 30 km/h

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ho ha avançat en la compareixença del govern municipal d’aquest dimecres. Vives ha explicat que aprofitaran la campanya d’asfaltat del Passeig Verdaguer per fer aquest canvi substancial que servirà per dotar la via d’una major seguretat. D’aquesta manera, en els trams que s’asfalti el Passeig s’anirà marcant la pintura vial que deixarà palès el canvi a un sol carril de circulació. Al mateix temps, en aquelles cruïlles en les que s’hagi de girar a la dreta o a l’esquerra, o en ambdues direccions, s’habilitaran, allà sí, els dos carrils que permetin fer el gir o continuar per la mateixa via. Un altre dels canvis substancials és que la velocitat màxima de circulació per aquesta via serà de 30 quilòmetres per hora, en una altra mesura que contribuirà a dotar d’una major seguretat el pas pel Passeig Verdaguer.

En aquells trams del Passeig on no es faci l’asfaltat, s’actuarà posteriorment, amb el rascat de la pintura vial, i les posterior modificacions per convertir aquells trams en un sol carril de circulació.

L’asfaltatge del Passeig Verdaguer estarà finalitzat aquest proper mes d’agost, i s’espera que entre mitjan i  final del proper mes el carril de circulació únic d’aquest vial sigui una realitat.

tornar_radioIgualada