icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ÚLTIMA HORA – Els Mossos d’Esquadra detenen a Martí Claret com a presumpte autor de les pintades a la façana del Consell Comarcal de l’Anoia

Ho ha anunciat el mateix Claret a través de la publicació d’un vídeo en el seu compte de twitter, on diu que “si estàs veient aquest vídeo, és m’han detingut”. És per això, que a través del vídeo, Claret convoca a una concentració aquesta tarda a les 19:00h a la Plaça Sant Miquel, just on hi ha la seu del Consell Comarcal de l’Anoia davant el que consideren és una “persecució política, als ideals i a l’activisme”.

A mitjan dels mes de desembre els dos investigats per les pintades al la seu del Consell Comarcal, Joan Mangues i Martí Claret, estaven citats a declarar als Jutjats d’Igualada. Mentre Mangues va optar per prestar declaració, Claret va decidir no entrar als jutjats. És per aquests motius que el jutge el va citar una segona vegada, i al no comparèixer, es va donar la ordre de detenció de Martí Claret.

El Consell Comarcal de l’Anoia i el PSC van denunciar les pintades per la via penal, i és per això que Mangues i Claret s’exposen a una pena que podria arribar fins a 3 anys de presó per un delicte contra el patrimoni i un altre per danys.

Joan Mangues i Martí Claret són membres de la Intersindical, i aquest darrer també forma part del secretariat nacional de l’ANC.

 

 

 

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada