icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

MOSSOS D’ESQUADRA detenen, a #Igualada, un noi de 20 anys i amb antecedents per delictes sexuals com a presumpte autor de la brutal violació d’una menor el passat 1 de novembre

Avui, a 2/4 de 6 de la matinada, els Mossos d’Esquadra han iniciat, a la ciutat d’Igualada, una entrada i escorcoll al domicili d’aquesta persona relacionada, presumptament amb la violació de la menor. Un escorcoll que ha finalitzat a 2/4 de 2 del migdia en un domicili del carrer Sant Sebastià de la capital de l’Anoia i que s’ha realitzat amb la presència del presumpte agressor a l’interior del pis. Posteriorment, aquet individu ha estat conduit cap a dependències policials. La investigació continua oberta, sota secret de sumari. La persona detinguda seria un noi de 20 anys, que hauria violat i agredit la menor amb una barra metàl·lica. L’escorcoll en el seu domicili hauria de servir per trobar proves concloents que inculpessin al jove detingut. Segons informa el canal 324, “El suposat agressor és un noi d’uns 20 anys amb antecedents policials per delictes sexuals, que no tenia cap relació prèvia amb la noia”.

L’anunci de la detenció s’ha produït de matinada a través de les xarxes socials de Mossos d’Esquadra on explicaven que “Detenim un home a Igualada presumptament relacionat amb l’agressió sexual que va patir una jove en aquesta població l’1 de novembre. La Unitat Central d’Agressions Sexuals de la DIC es va encarregar d’investigar el cas que continua sota secret de sumari”.

El conseller d’interior, Joan Igansi Elena, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, han felicitat l’actuació dels Mossos a l’espera que es confirmi la seva autoria.

La violació i agressió es va produir la matinada del passat 1 de novembre de 2021 al polígon de les Comes d’Igualada

Els fets van passar la nit de la castanyada. Segons van explicar, en el seu moment, els Mossos d’Esquadra a Ràdio Igualada, la matinada de l’1 de novembre un persona va trobar la menor al carrer d’Itàlia del polígon de les Comes de la ciutat d’Igualada amb símptomes molt clars d’haver estat víctima d’una violació. Els Mossos van rebre l’avís a les 7:30h del matí del primer dia de novembre del 2021. Al veure l’estat de la noia se la va traslladar d’urgència, primer a l’Hospital Universitari d’Igualada, i posteriorment es va decidir el trasllat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La menor ha estat intervinguda en diverses ocasions com a conseqüència de les ferides sofertes, i en aquests moments pateix greus seqüeles.

tornar_radioIgualada